Rólunk

Cégünk tevékenysége során mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások mindig a lehető legmagasabb színvonalat érjék el.

Kik vagyunk?

Több mint 10 éve foglalkozunk vendéglátással, mely idő alatt – a felszolgálástól kezdve az üzletvezetésig – a szakma összes lépcsőjét végigjártuk. Számos rendezvényen dolgoztunk Budapest 4 és 5 csillagos szállodáiban, ami alkalmat adott arra, hogy kitanuljuk a rendezvényszervezés mesterségét. Az utóbbi években rendezvényszervezőként és lebonyolítóként az egész országot bejártuk, s Partnereink elégedettsége arra ösztönzött minket, hogy létrehozzuk a First Catering Kft-t. Azóta számos kiváló esküvő, céges rendezvény, konferencia, családi nap, születésnap és évforduló teljes körű kivételezését tudhatjuk magunkénak, melyekről Megrendelőink és Vendégeink minden alkalommal elégedetten távoztak. Elkötelezett, megbízható, kreatív, jó problémamegoldó csapatunk legfőbb célja, hogy – Partnereink válláról levéve a terhet – Mindenki számára tökéletes, felejthetetlen rendezvényt varázsoljunk. A rendezvényszervezésben cégünket a rutinos háttércsapat kreatív, dinamikus, odaadó munkája teszi kiemelkedővé.

rólunk

Nem ismerjük a lehetetlent!
Kreatív csapatunk minden elképzelést megvalósít és bármilyen témára megoldást talál.

Javaslatokat adunk
az Ön rendezvényére, személyre szabottan, a kor gasztronómiai elvárásainak megfelelően!

Konyhánkat a nemzetközi és a magyaros ízvilág jellemzi, melyet minden esetben Partnereink igényeire formálunk.

Megrendelőink érdekében ajánlatainkat személyre szabottan készítjük el. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, írja meg elképzeléseit, és elkészítjük az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot!

Természetesen bármilyen további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal! A jövőbeni sikeres együttműködés reményében.

Tisztelettel: 
A First Catering csapata

Referenciáink

Kapcsolat

Ajánlatkérés