Magánrendezvények

PARTY FALATOK CATERING

A leggyakoribb és leginkább kedvelt a megrendelések közül. Ültetésre nincs szükség, mivel a vendégek állva fogyasztják el a fogásokat. Rövid, gazdaságos, gyors vendéglátási forma. Munkaebédek, sajtófogadások, értekezletek javasolt étkezési módja.

ESKÜVŐK

A Nagy Napnak tökéletesnek kell lennie, nincs ez másképp a vendéglátás esetében sem. Megkíméljük a sok fejtöréstől az esküvői vacsora körül! Élvezze ön is saját esküvőjét, bízza a feladatokat egy felkészült csapatra! Segítünk a vendéglátás elemeinek kiválasztásában ami a helyszín adottságaitól, a vendégek összetételétől és az egyedi igényektől is függhet.

STREET FOOD FESZTIVÁL

Szabadtéri rendezvények könnyed fogadási formája.
Egyedi ízvilága, és a helyszínen, látványkonyhában készített ételféleségek miatt igen közkedvelt.

CSALÁDI ÉS SPORT NAPOK

A családi nap kiváló alkalom arra, hogy egy cég munkatársait, családtagjait közvetlen, szórakoztató formában lássuk vendégül és ily módon barátságos légkörben, egész napos csapatépítésbe, sport- és gyermekprogramokba vonjuk be a résztvevőket. A családi nap ételkínálata: egyszerű, könnyen fogyasztható, esetleg helyszínen sütött ételféleségekből áll.

GRILLPARTY

A felszolgált fogások nyílt tűzön a résztvevők szeme láttára készülnek. Az élmény fontos szerephez jut ebben a party service szolgáltatásban, mivel ekkor nem csak az étkezés a fő célja a rendezvények, hanem az ételek elkészítésének hangulata is magával ragadó.

Referenciáink

Kapcsolat

Ajánlatkérés