Catering

KONFERENCIA CATERING

A konferenciákon az étkeztetés minden esetben alkalmazkodik a rendezvény ütemtervéhez. Leggyakrabban hideg vagy meleg levesek, ízletes és könnyen fogyasztható egytálételek, friss gyümölcsök és érlelt sajtok alkotják a menüt. Italkínálat tekintetében a konferencia étkeztetésre az alkoholmentes italokat javasoljuk, kiemelt szerepet fordítva a kávéra.

ÁLLÓFOGADÁS

Azokra az eseményekre ajánljuk, ahol cél a vendégek bőséges megvendégelése, elegáns, reprezentatív formában. Széles étel- és italválasztékával, látványos, alkalmi megjelenésével kiváló hátteret biztosít a kapcsolatépítéshez. 3-5 órás időtartamra ideális gasztronómiai esemény, ahol büféasztalokról, italpultokról lehet fogyasztani.

DÍSZÉTKEZTETÉS CATERING

Kifejezetten protokolláris, elegáns fogadásforma, melyet bálok, exkluzív üzleti vacsorák, különleges műsoros estek étkezéseinek lebonyolításához ajánlunk. Ebben az esetben a vendégek 8-10 fős körasztalnál foglalnak helyet, és fogyasztják el az egyes fogásokat

IRODAI EBÉD, MUNKAEBÉD

A munkaadók vagy vállalatok egyre gyakrabban látják vendégük dolgozóikat, beosztottaikat egy-egy különleges alkalom esetén. Egy irodai vagy Munkaebéd esetén catering cégünk a megrendelő helyszínére kitelepülve szolgálja fel a fogásokat.

KOKTÉLPARTY CATERING

Rövid időtartamú, társasági eseményekhez ajánlott, azokat kísérő és nem önálló programként javasolt fogadási forma, ahol a fő cél, hogy a vendégek kellemes hangulatban tudjanak egymással beszélgetni. Kínálata nem éhségoltó, csak a beszélgetés melletti csipegetést szolgálja. Jellege miatt leginkább kiállítás-megnyitók, díjátadók, színházi események után ajánljuk.

PARTY FALATOK CATERING

A leggyakoribb és leginkább kedvelt a megrendelések közül. Ültetésre nincs szükség, mivel a vendégek állva fogyasztják el a fogásokat. Rövid, gazdaságos, gyors vendéglátási forma. Munkaebédek, sajtófogadások, értekezletek javasolt étkezési módja.

ESKÜVŐK

A Nagy Napnak tökéletesnek kell lennie, nincs ez másképp a vendéglátás esetében sem. Megkíméljük a sok fejtöréstől az esküvői vacsora körül! Élvezze ön is saját esküvőjét, bízza a feladatokat egy felkészült csapatra! Segítünk a vendéglátás elemeinek kiválasztásában ami a helyszín adottságaitól, a vendégek összetételétől és az egyedi igényektől is függhet.

STREET FOOD FESZTIVÁL

Szabadtéri rendezvények könnyed fogadási formája.
Egyedi ízvilága, és a helyszínen, látványkonyhában készített ételféleségek miatt igen közkedvelt.

CSALÁDI ÉS SPORT NAPOK

A családi nap kiváló alkalom arra, hogy egy cég munkatársait, családtagjait közvetlen, szórakoztató formában lássuk vendégül és ily módon barátságos légkörben, egész napos csapatépítésbe, sport- és gyermekprogramokba vonjuk be a résztvevőket. A családi nap ételkínálata: egyszerű, könnyen fogyasztható, esetleg helyszínen sütött ételféleségekből áll.

Referenciáink

Kapcsolat

Ajánlatkérés